Arjen Holl nieuwe directeur Edu’Actief

19 januari 2016

Arjen Holl wordt per 1 februari de ad interim directeur van Edu’Actief. Hij volgt Jannes Hessels op die na vijf jaar een nieuwe uitdaging aangaat als CIO bij Infinitas Learning. “Ik draag de verantwoordelijkheid in vol vertrouwen over aan Arjen Holl,” aldus Jannes Hessels.


De nieuwe directeur heeft de afgelopen 12 jaar aan het roer gestaan van Noordhoff Uitgevers. Arjen Holl: “De ervaring die ik bij Noordhoff Uitgevers heb opgedaan komt goed van pas bij deze nieuwe uitdaging. Ik zie veel mooie kansen voor Edu’Actief.”

De focus blijft wat hem betreft het beroepsonderwijs. “Jannes Hessels heeft in de afgelopen jaren Edu’Actief sterker in de markt gezet als uitgever voor het beroepsonderwijs. Met verschillende overnames van onder meer Angerenstein, maar ook met de ontwikkeling van een geheel nieuw productportfolio. Ik kijk erg uit naar de lancering van deze nieuwe leermiddelen die niet alleen op papier maar ook digitaal verschijnen. Mijn doel is om de uitgezette koers voort te zetten, de organisatie te ondersteunen, de ambitieuze doelstellingen te realiseren en de samenwerking met de andere bedrijven van Koninklijke Boom uitgevers te versterken.”