Pompen of verzuipen?

20 oktober 2008
U bent nieuw in de onderwijsorganisatie en heeft behoefte aan kennis over de Edu'Actief onderwijsmethode. U zoekt daadkrachtige 'on the job' ondersteuning bij uw dagelijkse werk. U heeft behoefte aan uitwisseling met een ervaringsdeskundige om daarmee uw effectiviteit te vergroten en uw coachingsvaardigheden te verbeteren.
Kortom, u wilt alles uit de kast halen om het onderwijs voor studenten aantrekkelijk, leerzaam en zinvol te maken.
Als nieuwkomer in het onderwijs heeft u het bepaald niet gemakkelijk. Vaak ontbreekt de tijd om u gedegen voor te bereiden. Uw inzet wordt per direct gevraagd. In deze hectische beginperiode is het wenselijk om regelmatig te kunnen terugvallen op een ervaringsdeskundige.
 
Onze coaches komen zelf uit het onderwijs en hebben jarenlange ervaring. Ze helpen u graag bij uw dagelijkse lespraktijk. Wij bieden inzicht in de gebruikte onderwijsmethode van Edu'Actief en geven praktische ondersteuning om u snel wegwijs te maken in de materie.
 
De rol van de docent is aan verandering onderhevig. Naast het traditionele lesgeven worden ook coachingsvaardigheden en studiebegeleiding van studenten gevraagd. Planning en organisatie van het onderwijs zijn doorlopend aan de orde. Hoe houdt u overzicht en hoe kunt u zich het beste voorbereiden op de aan u opgedragen taken?
 
Incompany training: pompen of verzuipen
 
Doel:
Effectiviteit en slagkracht van nieuwe of beginnende docenten vergroten door intensieve coaching on the job.
 
Aan bod komen:
-         wegwijs maken in de Edu'Actief lesmethode
-         borging van visie op onderwijs conform wensen ROC
-         competentie nulmeting conform wet BIO
-         aanbevelingen verwerken in POP/PAP
-         begeleiding en coaching van ontwikkeltraject.
 
Interesse?
Edu'Totaal, onderdeel van Uitgeverij Edu'Actief, biedt ondersteuning en begeleiding aan (groepen) docenten. Neem voor meer informatie contact op met Uitgeverij Edu'Actief via telefoonnummer 0522-235235 of stuur uw reactie via het contactformulier.