Juridischjuist.info

Een juridisch dienstverlener kent wetten, regels en procedures en past ze toe in de praktijk. Daar komen veel administratieve taken bij kijken. Met de methode Juridischjuist.info leert uw student alle ins- en outs van het juridische beroep. Juridischjuist.info is in te zetten binnen de mbo-opleidingen Juridisch-administratief dienstverlener en Medewerker human resource management niveau 4 en voldoet aan het nieuwe kwalificatiedossier Juridisch Administratieve Beroepen.

In het kort

  • heldere uitleg op basis van wetgeving en jurisprudentie
  • grote hoeveelheid aan kennis-, toepassings- en inzichtvragen
  • oefentoets per module
  • inclusief docentenmateriaal als uitgebreide handleidingen, studiewijzers en verantwoordingsdocumenten
  • beschikbaar op papier + digitaal of geheel digitaal via Edu’Bieb en 24boost.
Het lesmateriaal
Elke module van Juridischjuist.info gaat in op een specifiek rechtsgebied. In het materiaal staat wetgeving en, in afgeslankte vorm, jurisprudentie centraal. Naast de leerdoelen en de theorie bestaat elk hoofdstuk uit een begrippenlijst, een samenvatting en opdrachten, zoals een eindcasus. Op de bijbehorende methodesite www.juridischjuist.info zijn er nog extra meerkeuzevragen, inzicht- en toepassingsopdrachten waarmee uw student zich de theorie nog beter eigen kan maken.

Oefentoetsen per module
Bij Juridischjuist.info zijn per module oefentoetsen ontwikkeld op het niveau van de examens van SPL. Bij deze toetsen zijn voor de docent uitgebreide antwoordmodellen en verantwoordingsdocumenten beschikbaar.