inORDE

De beveiliger van nu is niet alleen bezig met veiligheid en risico’s, maar ook als gastheer of -vrouw. Met de succesvolle methode inORDE bereidt uw student zich optimaal voor op zijn SVPB-examen. Uw studenten kunnen straks als een betrouwbare en representatieve professional aan de slag als beveiliger of coördinator beveiliger.

  • volledig afgestemd op studenten uit mbo-onderwijs
  • complete methode; opdrachten, theorie, toetsen en oefenexamens
  • multimedia bronnen en werkvormen maakt leren uitdagend
  • geleidelijke voorbereiding SVPB examen
  • eenvoudig te combineren met eigen lesmateriaal
  • toekomstbestendig: beschikbaar op papier + website, als digitaal boek en online via 24boost

Thema indeling

Het nieuwe inORDE-materiaal is ingedeeld in thema’s. Elk thema bestaat uit een introductie, theorie, opdrachten en toetsen. U kunt de thema's naar eigen inzicht zelf programmeren binnen uw lessen. Bij elk thema hoort docentenmateriaal met antwoorden en een online dossier waarin actuele nieuwsberichten, video’s en artikelen zijn opgenomen. Dit zijn extra bronnen die u kunt inzetten bij uw lessen.


Gericht op MBO studenten

De opleidingen Beveiliger en Coördinator beveiliging zijn opleidingen waar kennis van begrippen van groot belang is. Voor MBO studenten niveau 2 en 3 is dit vaak een uitdaging. Daarom is in het vernieuwde inORDE lesmateriaal veel aandacht besteed aan de werkvormen. Alleen maar vraag en antwoord opdrachten spreekt de MBO student onvoldoende aan. inORDE 2016 kent veel verschillende opdrachtsoorten, maakt gebruik van multimedia werkvormen en een online kennisquiz. Nieuw zijn ook de praktijkopdrachten per onderwerp, de student gaat actief aan de slag met de opgedane kennis.


Beveiliger en Coördinator beveiliging

In de leermiddelen Beveiliger staan de kerntaken 1,2 en 3 uit het basisdeel Kwalificatiedossier Particuliere beveiliging en het SVPB examen Beveiliger centraal. In Coördinator beveiliging de kerntaken 1 en 2 uit het profieldeel en het SVPB examen Coördinator beveiliging. De structuur en presentatie van Beveiliger en Coördinator beveiliging is volledig op elkaar afgestemd. Overzichtelijk en prettig voor zowel de student als docent.


SVPB-examen

Studenten worden geleidelijk voorbereid op het SVPB examen. Elk thema wordt afgesloten met een toets, die volledig is afgestemd op de vraagsoorten die ook in het SVPB vakkennis examen worden gebruikt. Studenten wennen zo aan de 6 verschillende vraagsoorten en komen dus niet voor verrassingen te staan.

Eind 2016 zijn er ook oefenexamens beschikbaar. Deze online toets is volledig gebaseerd op de SVPB exameneisen. Dus studenten kunnen oefenen met de vraagsoorten, wennen aan het gebruikte taalniveau en hun kennisniveau toetsen.


Keuzedelen

Bij inORDE worden keuzedelen ontwikkeld die online worden aangeboden via 24boost. Bekijk de titels in onderstaand overzicht of ga naar www.edu-actief.nl/keuzedelen-mbo.


Handhaver Toezicht en Veiligheid

Naar verwachting zullen er geen vernieuwde inORDE leermiddelen Handhaver Toezicht en Veiligheid worden aangeboden voor schooljaar 2016-2017. Zodra er meer informatie is, zullen wij dat communiceren.