Nieuw in 2016: Elementaire kennis Procedures en Recht

13 oktober 2015

Door een aanvulling in het nieuwe kwalificatiedossier Financieel administratie beroepen (FAB) brengt Edu’Actief een extra uitgave op de markt: Elementaire kennis Procedures en Recht. Deze titel bestaat uit een los theorie- en werkboek. De uitgave is wel als één los ISBN te bestellen. Het theoriedeel omvat cognitieve kennis over diverse onderwerpen.

Er wordt gestart met administratieve organisatie en de fiscale wetgeving voor de onderneming (BTW, incasso, faillissement). Vervolgens wordt debiteurenbeheer en crediteurenbeheer behandeld. Het boek sluit af met budgettering. Het werkboek omvat vooral kennisvragen die betrekking hebben op alle paragrafen die aan de orde zijn gekomen in het theoriedeel. Deze nieuwe uitgave is geschreven door Peter Hintzen.
In de lijn van deze nieuwe uitgave zal vanaf volgend schooljaar ook Rekenvaardigheid voor de Financiële beroepen worden uitgegeven als een los theorie- en werkboek, wel onder hetzelfde isbn. De twee losse delen zullen gesealed worden uitgeleverd.
Let op! niet losbladig maar als twee boekjes.

Ga naar Financieel.info