Nieuw materiaal voor 2016

13 oktober 2015

De komende maand wordt de laatste hand gelegd aan de reeks leermiddelen voor het nieuwe kwalificatiedossier Financieel administratie beroepen (FAB). Deze leermiddelen worden onder de methodenaam Financieel.info uitgebracht. 

De titels van de boeken blijven hetzelfde ten opzichte van de huidige succesvolle serie. Inhoudelijk is het materiaal geüpdatet naar het nieuwe kwalificatiedossier, zijn de laatste fouten eruit gehaald en verschijnt er één nieuwe titel bij de serie: Elementaire kennis Procedures en recht.
Financieel.info verschijnt daarnaast in een nieuw fris jasje anno 2016. Vanaf het nieuwe schooljaar 2016-2017 verschijnen er toetsen per theorieboek en zullen er extra proeftentamens komen voor de vier examenonderdelen van Stichting Praktijkonderdelen.

De huidige serie zal dit lopend schooljaar 2015-2016 natuurlijk nog gewoon verkrijgbaar blijven. Na 1 mei 2016 geldt voor de huidige serie wel ‘zo lang de voorraad strekt’. Deze serie zal met ingang van het schooljaar 2016-2017 in een keer worden vervangen door de serie gebaseerd op het nieuwe kwalificatiedossier.

Op vrijdag 27 november is Edu’Actief aanwezig op de docentendag van Stichting Praktijkleren. De nieuwe reeks uitgaven kunt u dan bekijken.

Bekijk hier het titeloverzicht

 

 

Ga naar Financieel.info