Nieuwe eindredacteur: Peter Hintzen

08 juni 2015

Na de overgang van het fonds Financiële Beroepen van Brinkman Uitgeverij naar Edu’Actief is Peter Hintzen gevraagd om als eindredacteur aan de slag te gaan in Meppel. Peter is 54 jaar, gehuwd en vader van twee dochters en woont in Posterholt. Na zijn studie Handelswetenschappen is hij gaan werken in het voortgezet onderwijs als docent economie. Na een aantal jaar is Peter overgestapt naar het mbo.

Inmiddels werkt hij al meer dan 25 jaar voor Gilde Opleidingen, als docent economie, BPV-coördinator, teammanager en als projectleider contractactiviteiten binnen de sector Economie. Vanaf 2012 is Peter werkzaam als docent management, BPV-coördinator en trajectbegeleider binnen het kernteam Optiek.

Peter is daarnaast eigenaar van een scholingsadviesbureau van waaruit hij onder meer lesmateriaal voor de methode Financiële beroepen voor Brinkman heeft ontwikkeld. Op het moment dat Brinkman werd overgenomen door Edu'Actief is hij direct benaderd om als eindredacteur Financiële beroepen te komen werken voor Edu´Actief. 

Peter: ‘Na een gesprek met Rob van der Ploeg, waarin we hebben uitgesproken waar we met de methode Financieel.info naar toe willen de komende jaren, heb ik toegezegd om als eindredacteur aan de slag te gaan. Rob is eindverantwoordelijk namens Edu’Actief voor het fonds Financieel.info. Ik zal via deze maandelijkse nieuwsbrief klanten en geïnteresseerden op de hoogte houden van de ontwikkelingen binnen de methode richting 2016 en daarna. Samen met het auteursteam, dat volledig in tact blijft, wil ik ons succesvolle product verder verbeteren en in overleg met onze klanten vernieuwen, daar waar wenselijk is.'

Ga naar Financieel.info