Leermiddelen voor brede niveau 2 opleiding

12 januari 2016

In december 2015 schreven wij over onze activiteiten met betrekking tot OAB: ondersteunende administratieve beroepen niveau 2. Het bericht heeft veel reacties in het land losgemaakt. Uit een rondgang langs roc’s in december en de afgelopen twee weken blijkt dat veel scholen overwegen een brede niveau 2 opleiding aan te bieden vanaf dit najaar. 

De inhoud van deze opleiding is opgebouwd op basis van het document Verwantschapsanalyse: Brede niveau 2. Edu’Actief heeft in haar brede portfolio de beschikking over alle content voor de negen kwalificaties waarover wordt gesproken in de verwantschapsanalyse. Op dit moment worden gesprekken gevoerd met verschillende directies van roc’s om uit te lijnen hoe het leermiddelaanbod voor de brede niveau 2 opleiding eruit moet komen te zien: digitaal of folio, thematisch of modulair, hoeveel sbu per thema/leereenheid, etc.

Mocht u of uw school meer willen weten over onze activiteiten en ideeën met betrekking tot deze brede opleiding op niveau 2 neemt u dan contact op met een van onze accountmanagers Jessica Donker, Bert Visscher, Sandor de Cock of met Rob van der Ploeg, manager strategie & innovatie.

Ga naar Financieel.info