Workshop Persoonlijk profileren

Het kunnen uitvoeren van een beroep alleen is niet meer uitsluitend belangrijk in onze wereld. Het gaat ook om het uitdragen van kwaliteiten en talenten en jezelf durven te laten zien. Onze toekomst van snelle technologische ontwikkelingen gaat gepaard met vervreemding van natuur en elkaar.

In ons onderwijssysteem kunnen we via het nieuwe keuzedeel Persoonlijk profileren meer aandacht geven aan de verbinding tussen hart en hoofd, tussen mens en natuur, tussen ‘ik’ en ‘wij’. De kern van het keuzedeel Persoonlijk profileren draait om de vragen: Hoe zorg ik dat ik de beste versie van mijzelf word? Hoe kan ik dit uitdragen? Hoe kan ik met al mijn talenten, kennis en kunde bijdragen aan een beetje betere wereld voor ons allen?

Rondom deze vragen zullen we, na een uitgebreide inleiding, tijdens deze workshop ervaringen uitwisselen. Hoe geeft u invulling aan het keuzedeel Persoonlijk profileren? Wat maakt dit keuzedeel zo bijzonder en belangrijk? Hoe leert u uw student een loopbaanpad te maken en ook vooral een visie te ontwikkelen?

Gaat u het keuzedeel Persoonlijk profileren geven, bent u geïnteresseerd in dit keuzedeel of geeft u al les binnen dit thema? Dan is deze workshop beslist wat voor u.

Ivonne Harmsen, strategisch adviseur bij onder andere het Graafschap College en directeur van EduChange BV en Angela Weghorst, jongerenspecialist en auteur van het boek Anders, gaan uitgebreid in op de thema’s persoonlijk profileren, persoonsvorming en Bildung binnen het beroepsonderwijs.

Laat u tijdens deze workshop informeren en inspireren met actuele informatie over het keuzedeel Persoonlijk profileren en meld u nu aan!max. 15 deelnemers per workshop

Details
Datum: 25 april 2018
Tijd: 14.00 - 16.00 uur
Plaats: Bunnik
Prijs: Gratis (deze workshop wordt u aangeboden door Edu'Actief)


Terug naar evenementen