Workshop Aziatische keuken

Biedt u het keuzedeel Aziatische keuken aan of wilt u uw vakkenis over de Aziatische Keuken verdiepen? Volg dan dinsdagmiddag 22 mei de gratis workshop Aziatische keuken.

Tim Kan, Aziatische meesterchef en ambassadeur van de Kantonese keuken, gaat actief met u aan de slag in een kookstudio en leert u van alles over de Aziatische keuken. U krijgt uitleg over:

  • Verschil in keukentechnieken
  • Cultuur
  • Keukenindeling
  • Kook indeling wok
  • Wokken
  • Meest gebruikte saus: Soya

Laat u tijdens deze workshop informeren en inspireren over de Aziatische keuken en meld u nu aan!



max. 20 deelnemers per workshop

Details
Tijd: 13.00 - 16.00 uur
Locatie: Cuisine Culinaire, Hilversum
Prijs: Gratis (deze workshop wordt u aangeboden door Edu'Actief)


Tim Kan werd in 1973 geboren in Schiedam. Van zijn Chinese ouders, die uit Hongkong en Shenzhen komen, kreeg hij de Chinese naam Jun Tsung (簡俊聰). Gault Millau 13pnt (2011). Auteur MBO onderwijs Keuzedelen “Aziatische keuken”. Coach Internationale Chinese kookwedstrijd WMCCCC voor Hong Kong.
 

Terug naar evenementen