Rondetafelgesprek Horeca

Heeft u hart voor het horecavak ? Sluit dan dinsdag 16 april aan bij het Rondetafelgesprek Tendens!

DEEL UW VISIE OP HORECA ONDERWIJS
De ontwikkelingen in de horeca gaan razendsnel. Digitalisering, duurzame innovaties, big data en wereldwijde trends spelen daarbij een belangrijke rol. Maar ook binnen het onderwijs zijn er veranderingen: gebruik van digitale media en hulpmiddelen, het toenemende belang van 21-eeuwse vaardigheden en het leren op de werkplek. 

Wij willen nieuw lesmateriaal ontwerpen dat beter aansluit bij het onderwijs van nu en morgen. En nog belangrijker, materiaal dat voldoet aan de verwachtingen en behoeften van uw als horeca docent. Waarmee u en uw studenten worden geholpen. Om dit te kunnnen bereiken hebben wij uw hulp hard nodig!


WELKOM AAN TAFEL!
Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen met het lesgeven in het Horeca onderwijs. Welke ontwikkelingen ziet u in het  werkveld, in uw onderwijs en welk leermiddel en welke service voor docenten kunnen dit ondersteunen? Tendens uitgever Heleen Kooistra gaat daarover graag met u in gesprek. 
Heeft u hart voor het Horecavak? Sluit dan dinsdag 16 april aan bij het Rondetafelgesprek Horeca

UTRECHT
Dinsdag 16 april 2019
17.00 - 20.30 uur


Aan tafel worden broodjes en een warme hap geserveerd en als blijk van waardering ontvangt u een VVV Cadeaubon t.w.v. € 30,00.


Graag tot dan!

 

Terug naar evenementen