Miniconferentie Breed opleiden #hoedan

Geef jij les binnen de Economische opleidingen niveau 2, 3 of 4 en denken jullie intern na over breed opleiden of zijn jullie hier al mee begonnen? Kom dan dinsdag 3 december naar de Miniconferentie Breed opleiden #hoedan.

Tijdens de Miniconferentie Breed opleiden #hoedan gaan de koplopers van breed opleiden op niveau 2, 3 en 4 hun ervaringen delen. Onder andere het Drenthe College, ROC Midden Nederland en ROC Friese Poort vertellen en laten zien hoe zij breed opleiden vormgeven. Hoe hebben zij het aangepakt, hoe ziet hun organisatie en programma eruit en wat zijn hun lessons learned?

Naast de concrete voorbeelden uit de onderwijspraktijk is er uitgebreid ruimte om jouw vragen te stellen en ervaringen te delen. Het doel van deze middag: met antwoorden, waardevolle contacten, geïnspireerd en met goede praktische tips de deur uitgaan!

... Met het trendspel SBB

We weten dat de arbeidsmarkt in een razendsnel tempo verandert. Wat betekenen deze ontwikkelingen voor de taken en vaardigheden van de medewerker in de Zakelijke dienstverlening? En hoe komen deze ontwikkelingen in het onderwijs aan bod?

Het SBB heeft een spel ontwikkeld dat je laat nadenken over de noodzakelijke aanpassingen in het onderwijs. We gaan het trendspel samen spelen en als je na afloop enthousiast bent kun je direct het SBB op jouw school uitnodigen! Zij faciliteren jou en je team graag.


Details

Datum: 3 december 2019
Wie: docenten Economie niveau 2, 3 en 4
Locatie: Bunnik, De Landgoederij
Kosten: Gratis toegang

Kom samen met je collega's naar de miniconferentie en meld je vandaag nog aan.

Er zijn geen kosten verbonden aan deze dag, wel zijn we genoodzaakt kosten in rekening te brengen bij niet tijdig afmelden. 

 

03
DEC
2019

Duur12.00 -16.00 uur
LocatieBunnik
Prijs Gratis
Terug naar evenementen