inORDE-dag 2019

Donderdag 4 april is het weer tijd voor de inORDE-dag! Dit jaar zien we u graag bij G4S TRAINING & SAFETY in Ede.

BENT U ER (OOK) WEER BIJ?
Op deze praktijklocatie van G4S in Ede worden dagelijks trainingen aangeboden als: Crisismanagement en agressietrainingen, Bedrijfshulpverlening en Brandweertrainingen. Een boeiende locatie!

PROGRAMMA
Uiteraard kunt u een inspirerend programma verwachten met onderwerpen als rollenspellen in de klas, Virtual Reality in het beveiligingsonderwijs en een update vanuit SVBP. Hoofdspreker dit jaar is Jack Grummer, senior adviseur praktijkleren bij SBB. Daarnaast krijgt u een uitgebreide rondleiding door het trainingscentrum.

HOOFDSPREKER JACK GRUMMER
Zoals u waarschijnlijk weet wordt de huidige kwalificatiestructuur Particulier beveiliger op termijn vervangen. In meerdere gremia wordt dan ook gesproken over de aanpak van de kwalificatiestructuur. Een blauwdruk van de nieuwe kwalificatiestructuur is op dit moment beschikbaar en samen met de SVPB worden hierover expertmeetings georganiseerd. Jack Grummer, senior adviseur praktijkleren bij SBB is nauw betrokken bij zowel de activiteiten van de SBB, heeft contact met het onderwijsveld en zit in de examencommissie van de SVPB. Wat ons betreft de reden om hem uit te nodigen en u op de hoogte te brengen van de laatste stand van zaken.

SAVE THE DATE: 4 APRIL 2019
Aanmelden is vanaf vandaag mogelijk! Zo bent u zeker van deelname aan de inORDE-dag. Zodra het programma helemaal definitief is, kunt u alsnog beslissen of u er wel of niet bij kunt zijn.


Datum: donderdag 4 april 2019
Tijd: 10.00 – 16.00 uur 
Locatie: G4S TRAINING & SAFETY
Prijs: € 40,00  

04 APRIL 2019

Duur10.00 - 16.00 uur
LocatieG4S TRAINING & SAFETY
Prijs € 40,00
Terug naar evenementen