Docentendag Welzijn

Geeft u les binnen de Welzijnsopleidingen? U bent van harte welkom op de Docentendag Welzijn op 14 maart 2019!

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in uw vakgebied? Ervaringen uitwisselen met collega-docenten? En alles te weten komen over het nieuwe concept van Angerenstein Welzijn en de leermiddelen van Factor-E? Noteer dan donderdagmiddag 14 maart in uw agenda en laat u inspireren op de Docentendag Welzijn! Wij verwelkomen u graag op Villa Rietvink in Laren, waar wij starten met een heerlijke lunch. Hopelijk zien wij u dan! 

UITGELICHT

Spreker Straatcontact.nl
Hoe maak je contact met jeugdgroepen? En hoe ga je als professional om met straatcultuur en grensoverschrijdend gedrag? Op de Docentendag Welzijn maakt u kennis met de methodieken en werkwijze van Straatcontact.nl, inmiddels een begrip in Nederland als het gaat om de aanpak van jeugdgroepen.

Straatcontact.nl is opgericht door Patrick Smelt & Winny van der Wal. Beide werken dagelijks binnen het domein van jeugdproblematiek en het omgaan met lastig gedrag. Hun trainingen worden gevolgd door onder andere politieagenten, jongerenwerkers, (jeugd)boa’s, docenten en ambulancepersoneel.

Over de training:

''Cursisten noemen de onderdelen vanuit de training praktisch, herkenbaar en direct toepasbaar.''


DETAILS
Locatie: Villa Rietvink
Adres: Hilversumseweg 37, 1251 EW Laren
Tijd: 12.00-16.00
Prijs: Gratis 


BENT U ERBIJ?

Aanmelden is vanaf vandaag mogelijk! Zo bent u zeker van deelname aan de Docentendag Welzijn.

Terug naar evenementen