Docentendag Sport en Bewegen 2019

De jaarlijkse Docentendag Sport en Bewegen is dé gelegenheid voor docenten om informatie en kennis uit te wisselen. Laat u inspireren door de sport en meld u nu aan!

Op woensdag 17 april 2019 vindt de jaarlijkse Docentendag Sport en Bewegen plaats. Dit jaar ontmoeten wij elkaar op Papendal!

Afbeeldingsresultaat voor logo papendal

Sportcentrum Papendal is een Olympische topsporttrainingslocatie. Ruim 400 topsporters en toptalenten, zowel Olympisch als Paralympisch, maken dagelijks gebruik van hun faciliteiten. Uniek aan Papendal is dat topsporters op één locatie fulltime kunnen trainen, studeren en wonen.

Inhoudelijk
Naast de rondleiding worden er kennis en praktijkervaringen gedeeld over het gebruik van Angerenstein en leert u hoe u alle mogelijkheden van deze methode kunt benutten. Omdat Papendal de thuisbasis is van NOC*NSF, zal Jan Minkhorst, adviseur sportparticipatie en kaderontwikkeling van de NOC*NSF spreken. 

Het definitieve programma wordt later bekend gemaakt. Houd deze pagina in de gaten, want onze laatste inspirerende spreker zal jullie verrassen! 

Rondleiding Papendal
De dag sluit af met een uitgebreide rondleiding, waarbij u een bezoek brengt aan verschillende hoogtepunten, zoals de handboogschietbaan, outdoor atletiekbaan, het buitenaanzicht van het nieuwe trainingscomplex van Vitesse en uiteraard de multifunctionele topsporthal. Deze rondleiding is optioneel. U kunt zich hiervoor apart aanmelden wanneer u op de button hieronder klikt.

Deelname kost 35 euro inclusief lunch en borrel. Meld u nu aan!


Details

Datum:17 april 2019
Tijd:12.15 - 17.00
Prijs:€35,00
Locatie:Papendal, Arnhem

 

17
APR
2019

Duur12.00-17.00
LocatiePapendal
Prijs € 35,00 p.p incl. lunch en borrel
Terug naar evenementen
close

Docentendag Sport en Bewegen 2019

De jaarlijkse Docentendag Sport en Bewegen is dé gelegenheid voor docenten om informatie en kennis uit te wisselen. Laat u inspireren door de sport en meld u nu aan!

Datum: 17 APR 2019

Locatie: Papendal

Persoonlijke gegevens

Gegevens school/instelling

Overige opties