Docentendag Sport en Bewegen 2018

Ook dit schooljaar ontmoeten wij u graag bij de Docentendag Sport en Bewegen om informatie en nieuwtjes uit te wisselen. Een dag voor docenten met ruimte om te netwerken en waar geleerd en geïnspireerd wordt. Mis het niet en meld u aan.

Het programma:

Generatie Zenz
In de ochtend neemt Angela Weghorst, jongerenspecialist en auteur van het boek Anders, u mee naar de wereld van Generatie Zenz: de 5- tot 25-jarigen van nu. Zij geeft haar inzicht op jongeren van nu, wie zijn ze, waarom zijn ze zoals ze zijn en doen ze wat ze doen?

Foodconcept KNVB Campus
Voordat u uw keus maakt van het uitgebreide lunchbuffet vertelt de chefkok van KNVB Campus over het Foodconcept dat zij hanteren voor sporters, en ook medewerkers en bezoekers. 

Keuzedelen in de praktijk
Jarine Lokhorst van ROC van Amsterdam deelt haar ervaringen met het keuzedeel Topsportvaardigheden met u. Hoe heeft zij haar lessen ingericht en waar kun je mee te maken krijgen in de uitvoering en beoordeling van dit keuzedeel? Ook geeft ze haar do's en don'ts voor het contact met studenten met een druk (top-)sportschema. 

Sport als middel
Arne Mulder, professioneel hardloper en coördinator van de hardloopgroep Stichting Empower, vertelt hoe hij sport als middel gebruikt bij jongeren met autisme en welke wetenschappelijk onderbouwde theorie  daar achter zit. Beweging zorgt bij de een voor extra energie terwijl een ander het teveel aan energie zo juist kwijt raakt. Door succes-ervaringen tijdens bewegen, groeit het zelfvertrouwen en zelfbeeld. 

Campus en Sport Medisch Centrum
We sluiten de dag af met een rondleiding over de Campus en borrel in de Heineken Sports Bar. U proeft de sfeer in de KNVB-bestuurskamer, gaat met collega's op de foto voor de perswand, kunt in de kleedkamer plaatsnemen op de stoel van de speler met uw favoriete rugnummer en ontdekt de trainingsvelden en het teamhotel van het Nederlands elftal en topclubs. In het Sport Medisch Centrum laat sportarts Edwin Goedhart u de nieuwste technieken zien op het gebied van begeleiding, revalidatie en prestatie-optimalisatie. 

Gedurende de hele dag kunt u in contact komen en overleggen met de aanwezige accountmanager, uitgever en auteurs van Angerenstein Sport en Bewegen, examens en keuzedelen Sport.

Details

Datum:15 maart 2018
Tijd:11.00 - 16.30
Prijs:€35,00
Locatie:Zeist, KNVB Campus 

 

Terug naar evenementen