Docentendag Mbo niveau 2

Kom op dinsdag 10 april naar de grote mbo niveau 2-dag! Een dag met inspirerende sprekers, activerende workshops en veel ruimte om kennis en ervaringen te delen met medecollega's. En natuurlijk een overheerlijke lunch!

Het programma bestaat uit twee plenaire onderdelen en twee workshoprondes. 

GENERATIE ZENZ: WIE ZIJN ZE? 
Angela Weghorst

Angela Weghorst, jongerenspecialist en auteur van het boek Anders, neemt u mee naar de wereld van Generatie Zenz: de 5- tot 25-jarigen van nu. Door haar fascinatie voor mensen is haar passie 'het achterhalen van wat er diep in de harten van jong en oud speelt'. De zoektocht naar de essentie en de juiste vertaling hiervan is iets wat haar boeit en inspireert. Zij geeft haar inzicht op jongeren van nu: wie zijn ze en waarom zijn ze zoals ze zijn en doen wat ze doen?

IN GESPREK MET DE JONGERE VAN NU
Theatergroep PlayBack
U krijgt in deze masterclass de kans te oefenen in het omgaan met onaangepast gedrag, pesten, agressie, conflicten en het motiveren van leerlingen. De masterclass is gebaseerd op persoonlijke ervaringen van docenten. 

 

WORKSHOPRONDES

In het ochtendprogramma kunt u kiezen uit de workshops:

In het middagprogramma kunt u kiezen uit de workshops:

 

       >> BEKIJK DE INHOUD VAN HET PROGRAMMA

 

Noteer in uw agenda

Datum:   Dinsdag 10 april 2018
Tijd:         10.00 - 16.00 uur
Locatie:   Centraal Ketelhuis, Amersfoort


Houd deze dag vrij en zorg dat u erbij bent. Schrijf u nu alvast in om zeker te zijn van een plekje. Zodra het programma definitief is, kunt u alsnog beslissen of u er wel of niet bij kunt zijn.

Kosten voor deze bijeenkomst zijn € 35,-. 

Terug naar evenementen