Docentendag Economie 2018

Geeft u les binnen de richting Commercie, Retail of Marketing, Communicatie en Evenementen? Kom dan donderdag 22 maart 2018 naar BCC in Schiphol-Rijk voor de Docentendag Economie. Een inspirerende dag met sprekers uit het werkveld!

BENT U ERBIJ? MELD U AAN!
Dit jaar maakt u op de Docentendag Economie kennis met BCC, één van de grootste elektro-retailers van Nederland. We zijn te gast op het hoofdkantoor van BCC in Schiphol-Rijk. U komt hier onder andere meer te weten over de Customer experience en de Omnichannel strategie die BCC hanteert. 

's Ochtends neemt Angela Weghorst, jongerenspecialist en auteur van het boek Anders, u mee naar de wereld van Generatie Zenz: de 5- tot 25-jarigen van vandaag. Zij geeft haar inzicht op jongeren van nu: wie zijn ze en waarom zijn ze zoals ze zijn en doen wat ze doen? Daarnaast zijn er inhoudelijke sessies over het lesmateriaal van Scoren.info, Klantgericht.info, Doelgericht.info en de keuzedelen.
Het middag programma staat in het teken van BCC. Want hoe zien zij de rol van verkoper veranderen en gaan zij om met online en offline communicatie?

Wilt u meer weten over de inhoud van het programma? Lees dan de uitleg per spreker en workshop!

>> INHOUD PROGRAMMA


Details:
Datum: donderdag 22 maart 2018
Tijd: 10.00 – 16.00 uur 
Locatie: Schiphol-Rijk (gratis parkeren)

Wilt u deze dag niet missen? Meld u dan direct aan! 


Terug naar evenementen