Edu4all Horeca, Bakkerij en Recreatie

Met Edu4all Horeca, Bakkerij en Recreatie (HBR) biedt u leerlingen een oriëntatie op de werkvelden van Horeca, Bakkerij en Recreatie. Edu4all HBR biedt lesmateriaal voor het profielvak en de keuzevakken binnen het profiel Horeca, Bakkerij en Recreatie. Met deze methode oriënteert en bereidt de leerling zich op praktische wijze voor op zijn toekomst.

Het lesmateriaal
Het lesmateriaal van Edu4all HBR bestaat uit werkboeken voor de profiel- en keuzevakken. Per profielmodule of keuzevak zijn er twee werkboeken beschikbaar met 48 lesuren aan lesstof. Alle bronnen die de leerling nodig heeft staan op de leerlingenwebsite. Daarnaast is er een optioneel bronnenboek beschikbaar. Dit is inclusief
uitgebreide receptenbank voor keuken en bakkerij en fims met kook- en baktechnieken. Daarnaast zijn er afwisselende, optionele praktijkopdrachten voor alle profielmodules beschikbaar. U als docent bepaalt.

Edu4all is een praktijkgerichte, modulaire methode voor de beroepsgerichte programma’s van het vmbo. De eindtermen van het programma Horeca, Bakkerij en Recreatie zijn met deze methode volledig gedekt.