Edu4all Economie en Ondernemen

Met Edu4all Economie en Ondernemen (EO) biedt u leerlingen een oriëntatie op de werkvelden van Economie. Edu4all EO biedt lesmateriaal voor het profielvak en de keuzevakken binnen het profiel Economie en Ondernemen. Met deze methode oriënteert en bereidt de leerling zich op praktische wijze voor op zijn toekomst.

Het lesmateriaal
Het lesmateriaal van Edu4all EO bestaat uit werkboeken voor de profiel- en keuzevakken. Per profielmodule of keuzevak zijn er twee werkboeken beschikbaar met 48 lesuren aan lesstof. Alle bronnen die de leerling nodig heeft staan op de leerlingenwebsite. Daarnaast is er een optioneel bronnenboek beschikbaar. Voor alle profielmodules zijn er afwisselende opdrachten beschikbaar binnen het fictieve bedrijf Am4rA. De website van Am4rA biedt ruime mogelijkheden voor praktijkopdrachten. U als docent bepaalt. 

Edu4all is een praktijkgerichte, modulaire methode voor de beroepsgerichte programma’s van het vmbo. De eindtermen van het programma Economie en Ondernemen zijn met deze methode volledig gedekt.