Auteurs gezocht

Schrijf mee aan de nieuwe generatie leermiddelen
U weet als geen ander hoe kennis het beste overgedragen kan worden. En welke kennis belangrijk is. Daarom hebben we uw hulp nodig!

Wij zijn op zoek naar auteurs die het verschil willen maken. Vakmensen die hun kennis op een innovatieve manier willen doorgeven aan een nieuwe generatie. Auteurs die samen met ons een vernieuwend beroepsonderwijs willen creëren.

Wij zijn op zoek naar auteurs die:

  • didactische doelstellingen kunnen hanteren en didactische ontwikkelingen kunnen volgen

  • beschikken over ICT-vaardigheden

  • gericht zijn op samenwerken

  • conceptueel kunnen denken

  • kennis en/of ervaring hebben met één van de volgende doelgroepen: praktijkonderwijs, vso, vmbo en mbo

Maak werk van onderwijs
U bent belangrijk voor het beroepsonderwijs. Maak samen met ons werk van onderwijs en word auteur. U begint met een auteurscursus die u gratis krijgt aangeboden. Deelname aan de cursus wordt beloond met een certificaat. Dit certificaat kunt u gebruiken voor het lerarenregister. Daarna kunt u, als er een match is, aan de slag voor Edu'Actief. 

Voorwaarden deelname
De auteurscursus is een eerste stap op weg naar professioneel auteurschap voor Edu’Actief. Hiervoor zijn wij op zoek naar mensen met een specifiek profiel. Daarom vindt voorafgaand aan de cursus een selectie plaats. Indien uw profiel matcht, ontvangt u een definitieve bevestiging van uw deelname. Deelname aan de cursus is gratis.