'Het onderwijs is altijd in beweging'

21 januari 2016

Ik ben van origine docent Omgangskunde. Het ontwikkelen van opleidingen en het schrijven van bijbehorend lesmateriaal vind ik het meest interessante onderdeel binnen het onderwijs. Het onderwijs is altijd in beweging. Om zelf ook in beweging te blijven studeer ik momenteel Onderwijskunde. Hierdoor hoop ik onderwijs nog beter af te kunnen stemmen op de student.

Het meewerken aan een studieboek was altijd al een wens van mij. Gelukkig heb ik deze in vervulling kunnen laten gaan. Ik ben eindredacteur voor pedagogisch medewerker. Dit wil zeggen dat ik samen met auteurs toe werk naar een gezamenlijk eindproduct. Ik controleer en adviseer en leg, indien noodzakelijk, de laatste hand aan de inhoud van een thema. Een uitdagende taak! Ons aanbod bestaat uit diverse onderdelen die samen zorgen voor een afwisselend en compleet pakket. Van vaardigheidstrainingen tot wetenschappelijk onderzoek. Voor ieder wat wils!

Naast de 'verplichte’ thema’s die zijn voorgeschreven in het kwalificatiedossiers is extra aandacht besteed aan het schrijven van vernieuwende thema’s over onderwerpen waar studenten zeker mee te maken hebben in de beroepspraktijk bijvoorbeeld mediawijsheid. 

Sandra de Koning,
Eindredacteur Angerenstein Welzijn, Pedagogisch Werk

Ga naar Angerenstein Welzijn