Op 1 januari 2019 is het lage btw-tarief aangepast van 6% naar 9% btw. Voor de beroepspraktijk betekent dit aanpassingen in de administratie, de prijzen van goederen en diensten, de facturatie en btw-aangifte.

Lees meer: Btw van 6% naar 9% | Opdrachten en antwoordmodellen aangepast

Dit jaar maakt u op de Docentendag Economie kennis met BCC, één van de grootste elektro-retailers van Nederland. We zijn te gast op het hoofdkantoor van BCC in Schiphol-Rijk. U komt hier onder andere meer te weten over de Customer experience en de Omnichannelstrategie die BCC hanteert. 

Lees meer: Docentendag Economie: 22 maart 2018

Gaat u aan de slag met Klantgericht.info? Met deze praktische checklist gaat u goed van start met de methode.

Lees meer: CHECKLIST: Goed van start met Klantgericht.info

Virtual Skillslab: dichter bij de praktijk kun je op school niet komen! Virtual Skillslab brengt de beroepspraktijk naar school. In realistische en interactieve simulaties gaan uw studenten zelf aan de slag; leren door te doen.

Lees meer: Gratis proefaccount Virtual Skillslab

Als lesmateriaal bij het keuzevak 'Webshop' biedt Shoppagina sinds 2015 een gratis studentenversie van hun webshopsoftware. Docenten en studenten kunnen hiermee 1 jaar lang gratis en vrijblijvend gebruik maken van de software. Meer informatie voor docenten en studenten over het beginnen van een webshop vindt u op shoppagina.nl.

 

Op de methodesite Klantgericht.info vindt u de BPV-kit voor de opleiding verkoper retail (niveau 2) en voor het eerste leerjaar van de retailopleidingen niveau 3 en 4.

De BPV-kit bevat:

  • BPV-eenheden
  • beoordelingsinstrumenten
  • begeleidingsdocumenten.

De opdrachten vindt u binnenkort ook in de digitale leeromgeving 24boost.

Lees meer: BPV-opdrachten

Klantgericht.info is volop in ontwikkeling. Komend schooljaar kunt u aan de slag met het nieuwe materiaal! Het lesmateriaal voor niveau 2 is compleet. Ook voor niveau 3 en 4 zijn al verschillende titels leverbaar. U vindt ze hieronder op een rij.

Lees meer: Aan de slag met Klantgericht.info

In de afgelopen periode hebben onze accountmanagers de veelgestelde vragen over Klantgericht.info verzameld. Deze vragen, met uiteraard de antwoorden, delen we graag met u.

Lees meer: Veelgestelde vragen Klantgericht.info

Het BPV-materiaal bij de methode Klantgericht.info bestaat uit BPV-opdrachten, beoordelingsinstrumenten en reflectieformulieren. Dit alles op basis van de taken van de werkprocessen en de bijbehorende prestatie-indicatoren.

Lees meer: Leren op de winkelvloer

Wilt u Klantgericht.info gratis uitproberen?

In de afgelopen weken zijn de nieuwste leermiddelen van Klantgericht.info uitgedeeld aan docenten die aanwezig waren op de Mbo Provincietour. Heeft u deze bijeenkomsten gemist? Dan kunt u alsnog een pakket leermiddelen ontvangen. Wilt u een gratis set boeken of liever een demo-account van 24boost, waar één leereenheid van Klantgericht.info in aangeboden wordt?
Onze adviseur brengt dit graag bij u langs. Maak direct een afspraak!

 

Wilt u meer informatie of aan de slag met Klantgericht.info? Tijdens de Mbo Provincietour kunt u kennismaken met deze nieuwe digitale methode. Vanaf 17 november rijden we vier weken door het land en bent u van harte welkom op één van de dertien bijeenkomsten bij u in de buurt.

Naast dat we Klantgericht.info aan u laten zien, kunt u deelnemen aan kennissessies over keuzedelen en digitaal leren met 24boost. Zo wordt u optimaal voorbereid op het cursusjaar 2016. Lees hier op welke wijze je kan aanmelden.