Workshop Arbo, kwaliteitszorg en hulpverlening

Als uw student de arbeidsmarkt gaat betreden is het belangrijk en handig dat hij al weet wat belangrijk is voor gezond, veilig en prettig werken. Gaat u het keuzedeel Arbo, kwaliteitszorg en hulpverlening geven of geeft u al les binnen deze onderwerpen? Dan is deze workshop wat voor u.

In de workshop Arbo, kwaliteitszorg en hulpverlening gaat Yolanda Kuis, gecertificeerd arbeids- en organisatiedeskundige, in op Arbozorg, kwaliteitszorg, veiligheidsbeleid. Want wat moet een student weten over dit onderwerp? Laat u informeren en inspireren met actuele informatie over dit onderwerp.

Werkgevers tuigen van alles op, gewenst of gedwongen, om ervoor te zorgen dat de veiligheid, gezondheid en het welzijn van medewerkers (en klanten/cliënten) zo goed mogelijk worden beschermd. Kwaliteitszorg is bovendien vaak een 'vehicel' waarmee organisaties hun werkprocessen cyclisch willen verbeteren. Duurzame inzetbaarheid is -net als klimaatverandering- een niet meer te ontlopen thema waar we iets mee moeten. In deze workshop laat Yolanda Kuis u zien hoe u in dit woud aan systemen tot de kern komt.max. 15 deelnemers per workshop

LET OP
DE WORKSHOP VAN 6 MAART IS VOL. MELDT U ZICH AAN DAN KOMT U OP DE 'RESERVELIJST' TE STAAN EN LATEN WE U TIJDIG WETEN OF U WEL OF NIET KUNT AANSLUITEN.

Details
Datum: 6 maart
Tijd: 14.00 - 16.00 uur
Plaats: Bunnik
Prijs: Deelname gratis (deze workshop wordt u aangeboden door Edu'Actief)


Yolanda Kuis is werkzaam bij Rienks Arbodienst. Zij studeerde psychologie in Nijmegen en heeft een postdoctorale masteropleiding Arbeids- en Organisatiekunde gevolgd aan de Haagse Hogeschool. Naast adviseur is zij ook trainer voor leidinggevenden en teams, auteur/redacteur voor HR-praktijk van MindCampus en geregeld gastdocent op de Radboud Universiteit voor studenten arbeids- en organisatiepsychologie. Sinds 2015 is zij voorzitter van de beroepsvereniging voor arbeids- en organisatiedeskundigen (BA&O).

6 MRT 2018

Duur14.00 - 16.00 uur
LocatieBunnik
Prijs Gratis
Terug naar evenementen