Docentendag Welzijn

Noteer alvast in uw agenda bij 20 maart 2018: Docentendag Welzijn! Het programma is nog niet helemaal definitief maar zo kunt u op tijd deze dag vastzetten. Geeft u les binnen de Welzijnsopleidingen? U bent van harte welkom!

INSPIREER EN LEER MEER
Laat u inspireren door sprekers uit het werkveld, neem deel aan een speciale workshop voor de richting PW, MZ of SW en een inhoudelijke sessie over Factor-E, Angerenstein of keuzedelen. En uiteraard staat er een heerlijke lunch voor u klaar.

JONGEREN VAN NU: WIE ZIJN ZE?
Hoofdspreker op de Docentendag Welzijn is Angela Weghorst. Jongerenspecialist en auteur van het boek Anders, neemt u mee naar de wereld van Generatie Zenz: de 5- tot 25-jarigen van nu. Door haar fascinatie voor mensen is haar passie 'het achterhalen van wat er diep in de harten van jong en oud speelt'. De zoektocht naar de essentie en de juiste vertaling hiervan is iets wat haar boeit en inspireert. Op de Docentendag Welzijn geeft ze haar inzicht op jongeren van nu: wie zijn ze en waarom zijn ze zoals ze zijn en doen wat ze doen?

De komende weken informeren wij u over de verdere invulling van het programma.

BENT U ERBIJ?
Aanmelden is vanaf vandaag mogelijk! Zo bent u zeker van deelname aan de Docentendag Welzijn én ontvangt u 50% vroegboekkorting.

Datum: dinsdag 20 maart 2017
Tijd: 10.00 – 15.30 uur 
Locatie: Centraal Ketelhuis, Amersfoort
Prijs: € 75,00 (excl. vroegboekkorting)

 

20 MRT 2018

Duur10.00 - 15.30 uur
LocatieAmersfoort, Centraal Ketelhuis
Prijs € 75,00
Terug naar evenementen